Oyuncakçı Abi Mustafakemalpaşa’da

Bursa’lı iş  İnsanı Muhsin Şaşmaz , 45 yıl önceki çocukluk hayali için çıktığı yoldaki durağı Mustafakemalpaşa oldu.

 Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Beygirci’nin davetlisi olarak Mustafakemalpaşa’ya gelen Muhsin Şaşmaz içi oyuncuk ve kitap dolu olan karavanı ile  İlçeye bağlı Ovaazatlı, Ormankadı ve Çeltikçi Mahallelerinde bulunan mevsimlik işçilerin yaşadığı çadırları ziyaret etti ve çocuklara çeşitli oyuncak ve kitap hediye etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Belediyesinin önünde Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Beygirci, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Rabia İkizceli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Meclis üyesi Abdullah Yağız tarafından karşılanan Şaşmaz ilk olarak Ovaazatlı Mahallesi’nde bulunan mevsimlik işçilerin bulundukları alana giderek çocuklara oyuncak ve Kitap hediye etti.

Oyuncaksız Çocuk Kalmasın

Karşılamadan sonra Ovaazatlı Mahallesi’ndeki ziyarete Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’da eşlik etti. Hayırsever iş insanı ile çocuklara hediyelerini takdim eden Kanar “Muhsin bey çok güzel bir yola çıkmış, bugünkü durağının ilçemiz olması bizi mutlu etti. Tarafımıza düşen bir görev olduğunda her zaman kendisinin yanında olacağımızı belirterek teşekkür ederim” dedi.

“Oyuncaklar Muhsin Abiden” adını verdiği bir karavan tasarlayan Şaşmaz, “Oyuncaksız çocuk kalmasın sloganı ile karavana doldurduğu yüzlerce oyuncakla mahalle mahalle, köy ulaşabileceğim ne kadar yer  varsa dolaşmaya devam edeceğini belirten Şaşmaz Ahmet Beygirci’nin daveti ile Mustafakemalpaşa bulunduğunu belirtti. Ulaşabildiğimiz çocukların mutluğunu görmek kadar güzel bir şey yok beni mutlu eden “Oyuncaklar Muhsin abiden”diye bir karavan yaptık ve “Oyuncaksız çocuk kalmasın”sloganı ile yola çıktık. Gösterilecek eşyalarım yok, benim anlatacak hikayelerim var, onun için çocukları biriktiyorum yüreğimde. Gördüklerim, Yaşadıklarım mutluluk verici, iyilik bulaşıcı kötülüğü bitiremeyiz belki ama iyiliği çoğaltabiliriz ifadelerini kullandı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt