PAŞA-DER’DEN EĞİTİM YARARINA FUTBOL TURNUVASI

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞA-DER) organize ettiği ‘Futbol Turnuvası’ için geri sayım başladı.

PAŞA-DER Başkanı Mustafa Gümüş, derneğin kuruluşunun 30’uncu yılı kapsamında düzenlenecek turnuvada elde edilecek tüm gelirlerin, Mustafakemalpaşalı üniversite öğrencilerinin eğitimine aktarılacağını söyledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bursa’da yaşayan Mustafakemalpaşalılar arasında hemşerilik bilincini geliştirmek ve eğitime katkıda bulunmak amacıyla 1992 yılından beri faaliyetlerini sürdüren PAŞA-DER, kuruluşunun 30. yılını geleneksel futbol turnuvası organizasyonuyla kutlayacak.

Çocukların ve gençlerin spora teşvik edilerek, hemşeriler arasında kaynaşma ve tanışmanın hedeflendiği 4 kategorili turnuva için kayıtlar başladı.

GELİRLER, ÖĞRENİM BURSU OLACAK

Turnuva; Minikler (2009 ve daha küçük doğumlular), Yıldızlar (2004-2008 arası doğumlular), Gençler (1987-2003 arası doğumlular) ve Büyükler-Masterler (1986 ve daha büyük doğumlular) kategorilerinde yapılacak. Maçlar ise 7 oyuncuyla 25 dakikalık çift devre üzerinden Çiftehavuzlar, Fatih, Altınbasan 1-2 halı sahalarında oynanacak.

15 oyuncudan oluşacak takım kadroları için her ekip, kendi mahallesinin nüfusuna kayıtlı olmayan fakat mahalle ile bağlantılı olan 3 oyuncu ilave edebilecek. Son başvuru tarihinin 18 Eylül olduğu turnuvada kura çekimi 21 Eylül’de yapılacak, ilk düdük ise 25 Eylül’de çalacak. Turnuvanın tüm geliri ise Mustafakemalpaşalı üniversite öğrencilerinin öğrenim burslarına harcanacak.

Etiketler

mustafakemalpasagzt