PAŞADER’DEN ATMACA’YA TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Aday Adayı Uzm. Eczacı Kıvanç Atmaca, önceki iki dönem başkanlık görevini de yürüttüğü kısa adı PAŞADER olan, Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu.

PAŞADER Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Mahalle Dernekleri başkanlarının da olduğu ev sahipliği yaptığı ziyaret çok samimi bir havada gerçekleşti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

PAŞADER Başkanı Mustafa Gümüş, açılış konuşmasında: ‘Aday adayımız sayın Kıvanç Atmaca’nın çıktığı bu yolda ilçemiz Mustafakemalpaşa, ilimiz Bursa ve ülkemiz için elinden gelenin en iyisini yapacağından şüphemiz yoktur. Adaylık sürecinde, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından iyi bir sıralamada olmasını ilçemiz adına temenni ediyoruz.’ dedi.

Uzm. Eczacı Kıvanç Atmaca: ‘Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği bizim yuvamız, bizim evimiz.’ Diyerek, PAŞADER’e nasıl katıldığı, neler yaptığı konusunda bilgilendirmede bulundu.

MUSTAFAKEMALPAŞA, BURSA’DAN GÖRÜNMÜYOR

PAŞADER’de başkanlık yaptığı dönemlerde yaptığı tespitleri dile getiren Atmaca, ‘Mustafakemalpaşamız, Bursa’nın en uzak ilçesi olması sebebi ile bütün değerlerinden maalesef ki çok düşük düzeyde bir katkı görür halde. Mustafakemalpaşa’dan yeterinde etkili bürokratlar çıkaramamamız, yeterince siyasi anlamda etkili, söz sahibi insanlar çıkaramamış olmanın sıkıntısını hep birlikte yaşıyoruz.’ dedi.

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL, VÜCUDUMUZU KOYMAKTAN VAZGEÇMEDİK

Aday adaylığı sürecinin nasıl başladığını anlatan Kıvanç Atmaca: ‘Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını, neler yapılması gerektiğini, sesimizin her zamankinden daha gür çıkmasının önemini anlatırken, arkadaşlarımız ‘biz bu sorunları biliyoruz ama bunların yüksek sesle konuşulması için, ete kemiğe büründürülmesi lazım. Neden taşın altına elini koymuyorsun?’ dediklerinde, o taşın altına biz bugüne kadar elimizi, kolumuzu değil, bütün vücudumuzu koymaktan vazgeçmedik, sizler bunu böyle düşünüyorsanız ben bunu görev addederim, bu noktada elimden geldiğince bölgemize, yöremize hizmeti getirebilmek adına çaba sarfederim. Böylece aday adaylığı sürecimiz başladı’ dedi.

İLÇEMİZ İÇİN KIVANÇ ATMACA’YI DESTEKLİYORUZ

Ziyarette söz alan dernek üyeleri de, Mustafakemalpaşa’yı mecliste temsil eden bir milletvekilinin olmamasının, ilçeye hizmet adına çok şey kaybettirdiğini, Kıvanç Atmaca’nın çıktığı bu yolda, hangi görüşten olursa olsun tüm halkımızın tam destek vermesinin çok önemli olduğunu vurguladılar.

MUSTAFA GÜMÜŞ: ‘PAŞADER, NE GEREKİYORSA YAPACAKTIR’

Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Dayanışa Derneği Başkanı Mustafa Gümüş, Kıvanç Atmaca yıllardır beraber yönetimlerde bulunduklarını, önceki iki dönemde de başkanlığını yaptığı PAŞADER’in, Atmaca’nın adaylığının açıklamasından, gideceği en son noktaya kadar yanında olacaklarını belirterek: ‘Derneğimiz her şartta ve koşulda Kıvanç Atmaca’nın yanında ve destekçisi olacaktır’ sözüyle ziyarete gelen üyelere teşekkür etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt