PAŞADER’DEN ZİYARET ÇIKARMASI

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) yönetimi, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.

Mart ayında yapılan PAŞADER’in 22. Genel Kurulu’nda Mustafa Gümüş başkanlığında oluşan yeni yönetim, pandemi yasaklarının kalkmasının ardından Mustafakemalpaşa’ya gelerek siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarına bir dizi ziyarette bulundu.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

PAŞEDER heyeti ziyaret kapsamında; Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay, Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu, AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Ahmet Beygirci, Cumhuriyet Halk Parti Başkanı Serda Tandoğan Kuru ve İYİ Parti Başkanı Tevfik Demir ile bir araya geldi.

PAŞADER Başkanı Mustafa Gümüş, derneğin Bursa’da yaşayan Mustafakemalpaşalıları tek çatı altında toplayan, eğitim, kültür ve yardımlaşma faaliyetleriyle 1992 yılından beri Bursa’da güçlü bir ses olduğunu söyledi.

Ziyaret amaçlarının yeni yönetim kurulunun tanıtımı olduğunu belirten Gümüş; “Yönetim olarak hedeflerimizi ve projelerimizi anlattık. Misafirperver Mustafakemalpaşa başkanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt