RAMAZAN BAYRAMI KARDEŞLİĞİMİZİ ARTTIRSIN

Mustafakemalpaşa AK Parti Başkanı Mutlu Turgut, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mutlu mesajında; “Bir ay boyunca samimiyetle ve özveriyle idrak ettiğimiz Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Mübarek Ramazan Bayramı sevinciyle birlikte, tüm İslam âleminin kalplerinde birlik ve beraberlik duyguları yeniden canlanmaktadır. Bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, sevdiklerimizle bir arada olmak ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlamak üzere, sizlere en içten tebriklerimi iletiyorum” diye konuştu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

‘MUSTAFAKEMALPAŞA’NIN KAYBEDECEK DAKİKASI YOK’

Ramazan ayının bir kısmını seçim çalışmaları kapsamında yaşadıklarını hatırlatan AK Parti Başkanı Mutlu Turgut; “Sizlerle el ele, gönül gönüle bir seçim kampanyası yürüttük. Nihayetinde sizlerde sandıklara giderek, demokrasinin en büyük sigortası olan seçmen tercihleriniz ile yeni belediye başkanını belirlediniz. Bu güne kadar konuşmalarım da ısrarla söylediğim gibi Mustafakemalpaşa’nın ve Mustafakemalpaşalı’nın kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Bu sebeple; tüm derdi şehrine hizmet etmek olan kadrolarımızla şehrin menfaatlerini korumaya ve gözetmeye devam edeceğimizi açıkça bildirmek istiyoruz” dedi.

 

‘SONUÇLARI KENDİMİZ DIŞINDA KİMSEYE BAĞLAMIYORUZ’

Merkezi hükümet aracılığıyla Mustafakemalpaşa’ya gelecek tüm yatırım programlarının öncüsü olmaya devam edeceklerini vurgulayan Turgut; “Yeni seçilen Belediye Başkanı Şükrü Erdem’in kentimizin hayrına giriştiği tüm projelerinde yanında olacak, sorunlu gördüğümüz şeylerin de karşısında olacağız. Yüce Milletimizin ferasetine her zaman ki gibi güvenerek, seçimlerin sonuçlarını kendimiz dışında kimseye ve hiçbir sebebe bağlamadan yolumuza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve gösterdiği hedef üzerine devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

FİLİSTİN MESAJI

Mutlu Turgut son olarak; “Yaklaşan mübarek bayram vesilesiyle dünyanın önünde işlenen Filistin mezaliminin son bulmasını, zalimlere Yüce Allah’ın ‘Kahhar’ ismiyle muamele etmesini, inançlarımızın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da kuvvetlenmesini temenni ediyorum. Tüm insanlığın barış, huzur ve mutluluk içinde yaşadığı bir dünya için dua ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt