SAADET SAHADA’

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bekir Gündoğmuş, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

‘Saadet Sahada’ programı kapsamında esnaf ve STK temsilcileriyle görüşen Gündoğmuş, Saadet Partisi’nin kendi siyaset mantığı çizgisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek; “Önce Ahlak ve Maneviyat sloganı doğrultusunda çizgimizden hiç vazgeçmeden çalışıyoruz” dedi.

Saadet Partisi (SP), Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla Bursa’nın 17 ilçesini kapsayan programla çalışmalarına başladı.

SP Genel Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Doç. Dr. Bekir Gündoğmuş, Bursa Başkan Yardımcısı Ensari Altınışık, SP Mustafakemalpaşa Başkanı Sönmez Duman ve yönetim kurulu eşliğinde esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi. Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Anıl ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay’ın misafiri olan SP heyeti, tarım, hayvancılık ve sanayi iş kollarında görüşmelerde bulundu.

Bekir Gündoğmuş; “Tarım bizim işimiz. Tarım ve hayvancılığın sorunlarını bizler çok iyi biliyoruz çünkü tarımın içinden geliyoruz” diye konuştu. Türkiye’de ekonomik anlamda bir darboğaz yaşandığını kaydeden Gündoğmuş; “Vatandaşlarımız, sıkıntının farkında. Bu problemleri çözmek için biz tüm projelerimizle hazırız. Milletçe kurtuluş için sandığa gideceğimiz günlerin arifesindeyiz. Gücümüzün sonuna kadar çalışarak, kurtuluşun Saadet Partisi ile mümkün olabileceğini, bütün seçmenlere anlatacağız” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt