Salih Kocatepe Staj ve Çıraklık Mağdurlarına destek verdi

Saadet Partisi Bursa il başkan yardımcısı Salih Kocatepe çıraklık ve staj mağdurlarının 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlediği eyleme destek vererek haklı mücadelemizde yanınızdayız ve hakkımızı alacağız dedi.

Kocatepe yaptığı açıklamada “Çok kıymetli çıraklık ve staj mağdurları, onlara destek olan aileleri, her birerlerinizi şahsım ve Saadet Partisi Bursa il teşkilatları adına hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Türk siyasi hayatında 53 yıllık mücadelemizde  sizlerde şahitsiniz ki bir sürü haksızlıklara maruz kalmış bir hareket olarak, bu güne kadar olduğu gibi staj ve çıraklık dönemlerindeki çalışmalarını bugün emekliliğe kabul edilmeyen siz mağdur kardeşlerimize destek olmak için heyecanla sizlere destek olmak adına ben ve ekibimizle birlikte, hatta özelde ifade edecek olursak dört yaşındaki evladım kızım ve hanımımla birlikte bugün sizlere destek olmak için buradayız.

Biz inanıyor ve biliyoruz ki adalet er geç tecelli edecek, biz biliyoruz ki bu mücadelemizi daha da artırarak devam ettiğimiz sürece, yani hedeflerimizden vazgeçmediğimiz sürece tıpkı eyt’lilerde olduğu gibi, öyle bu yaşta emekli yapamam, yatma yok diyerek görmezlikten gelmelerine rağmen bu aziz milletin inanarak verdiği mücadele karşısındaki hakim irada, yirmi yıllık irada bu haklı mücadelenin karşısında kaybetmiş, o eyt’liler kazanmış ise bugün staj ve çıraklık mağdurları da, bu mücadeleye bütün hücreleriyle inanıyor ve şu meydanlardan bir kez daha haykırıyoruz ki, biz haklıyız ve kazanacağız Allah’ın izniyle. Kardeşlerim bu haklı ve onurlu mücadelenizin yanında bir kez, daha ifade ederek dün olduğu gibi bu gün de bir ve beraberiz ve kazanacağız. Hepinizi hürmetle selamlıyorum” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt