ŞAMPİYON ALPAGUT

Mustafakemalpaşa,da Döllük, Hacıali ve Camandar mahallelerinin organize ettiği futbol turnuvasında şampiyonluğa Alpagut ulaştı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Finalde Karaoğlan ile karşılaşan mavi beyazlı takım, sahadan 2-1 galip ayrılarak kupayı müzesine götürdü. ustafakemalpaşa’da 4 grupta 20 takımın katılımıyla 8 Ekim’de başlayan Döllük- Hacıali- Camandar Futbol Turnuvası, Alpagut’un şampiyonluğu ile tamamlandı.

Turnuvanın grup aşamasında D-Grubu’nda bulunan Alpagut ile Karaoğlan, 1-1’in rövanşında bu kez şampiyonluk için kozlarını paylaştı.

Döllük’te oynanan kupa finalinde her iki takımda futbolseverlere çekişmeli bir maç izletti. Alpagut, heyecanlı maçta Coşkun’un golüyle 1-0 öne geçerken, Karaoğlan’ın bu gole yanıtı Emrah’tan geldi. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci 45 dakikasında her iki takımda etkili olmaya çalışırken, beraberliği bozan takım Alpagut oldu. Emre’nin golüyle finalde skoru 2-1’e getiren mavi beyazlı takım, 90 dakika sonunda şampiyonluk kupasını kazandı.

Turnuvanın üçüncülük karşılaşmasında ise Sünlük, ev sahibi takımlardan Hacıali’yi 5-1 yendi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Meliköy oldu.Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları, protokol tarafından verildi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt