ŞAMPİYONLUK UZATMADA KAÇTI

Bursa Basketbol Yerel Ligi’nde şampiyonu belirleyecek final maçında Oksijenspor ile karşılaşan Mustafakemalpaşaspor Belediye U-14 Kız Basketbol Takımı, kupayı uzatmada kaybetti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bu sezon mücadele ettiği Basketbol Yerel Ligi A-Grubu’nda 2’nci olarak tur atlayan ‘Potanın Perileri’, çeyrek finalde Bursa Büyükşehir Belediyespor B-Takımı’nı 108-31, yarı finalde ise Bursa Uludağ Basket’i 56-53’lük skorlarla geçerek kupa finaline adını yazdırdı.

Mustafakemalpaşaspor Belediye U-14 Kız Basketbol Takımı, 3 Aralık’ta oynadığı şampiyonluk maçında ise Oksijen Spor Kulübü ile karşılaştı.

YENİ HEDEF BÖLGE ŞAMPİYONASI

Bursa Tofaş Spor Salonu’ndaki kupa finali, çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Normal periyodu berabere tamamlanan müsabakanın uzatma dakikalarında rakibine 5 sayı farkla 52-47 mağlup olan U-14 Kız Basketbol Takımı, sezonu Bursa 2’ncisi olarak noktaladı.

Antrenör Üveys Cevher Yalçınkaya yönetimindeki Belediye U-14 Kız Basketbol Takımı, parkede sergilediği performansla takdir kazandı. Geçtiğimiz yılda sezonu 2’ncilik kupasıyla tamamlayan ‘Potanın Perileri’, Mustafakemalpaşa’yı 7-9 Şubat tarihlerindeki Basketbol Bölge Şampiyonası’nda temsil edecek.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt