Şenkuyumcu Seçmene Teşekkür Ederim Dedi.

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı  Göksel Şenkuyumcu 13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı .

İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu Açıklamasında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde yeni kurulmuş bir parti olarak kayda değer bir başarı elde ettik. İlçemizde imkanların müsaade etiği köy ve mahallelerine ulaştık Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mustafakemalpaşa’da 5537 oy alan %7.6 ve  Milletvekilliği seçimlerinde 2,7 oy % ile çoğu yeni partinin alamadığı oy oranına ulaştık.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Ülke çapında arzu ettiğimiz sonuca ulaşamasak da ilçemizde önemli bir başarıya imza attık. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Genel Başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almasından sonra tüm üyelerimizle Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekledik.

Şenkuyumcu Şöyle devam etti Mustafakemalpaşa’da, 28846 bin oy alan Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 39,8 ile yarışı tamamlamıştı, İkinci turu Kılıçdaroğlu,  32428 bin oy alarak  İkinci turu  Mustafakemalpaşa’da oylarını 3582 arttıran sayın Kılıçdaroğlu’na teveccüh göstererek oylarını kullanan tüm üyelerimize, gönüldaşlarımıza hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Zafer Partimizin Zafer Yürüyüşü daha yeni başladı. Ata’mızın izinde, doğru bildiğimiz yolda emaneti olan Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını korumaya devam edeceğiz. Seçimlerin aziz Türk Milletimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

ZAFER PARTİSİ MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE BAŞKANI GÖKSEL ŞENKUYUMCU

Etiketler

mustafakemalpasagzt