TARIM KREDİ’DEN KOOPERATİF MARKET

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor.

Kooperatif Marketin 363. şubesi Mustafakemalpaşa’da hizmete açıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tarım Kredi Kooperatif Market’in 363’üncü şubesinin açılış törenine; Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Tarım Kredi Kooperatifi yetkilileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

17 bölge birliği, bin 618 kooperatif ve yaklaşık 25 iştirakiyle çiftçinin hizmetinde bulunan bir kooperatif yapılanması olan Tarım Kredi Kooperatif Market, Hamidiye Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

İlk şubesi 2017’de faaliyete geçen ve başlangıçta fiyat regülasyonu amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Tarım Kredi Kooperatif Market, 2020 yılı sonunda 162 şubeye ulaştı.

363’üncü mağazasını Mustafakemalpaşa’da açan Tarım Kredi Kooperatif Market, yılsonuna kadar 500 market sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Kooperatif Market mağazalarında temel gıda, atıştırmalık, içecek, şarküteri ve kahvaltılık, et ve dondurulmuş ürünler, meyve ve sebze, temizlik ürünleri, sıvı yağ ve margarinler, kişisel bakım, kâğıt ürünleri, gıda dışı olmak üzere yüzde 70 Tarım Kredi’ye ait ürünler bulunuyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt