TAŞPINAR’DA KÖY YAŞAM MERKEZİ RESİTALİ

Mustafakemalpaşa Taşpınar Köy Yaşam Merkezi yıl sonu programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı Köy Yaşam Merkezi öğrencilerinin bağlama dinletisi, öğrencilerin geleneksel halk oyunları gösterileri ve sergi açılışı ile devam etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Çarşamba günü yapılan  program İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ARDIÇOĞLU, İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer GÖLLÜ, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarı Hasan ULUDAĞ, Okul Aile Birliği Başkanı Ümit YOLDAŞ, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılan Taşpınar Köy Yaşam Merkezi kısa sürede birçok etkinliğe ve kursa ev sahipliği yaparak 7’den 70’e mahalle halkına ulaşmayı başardı.  İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezine bağlı yetişkinlere yönelik “Okuma Yazma Kursu”, yetişkinlere ve öğretmenlere yönelik “Ailede İlkyardım Kursu”, “Bağlama Kursu”, öğrencilere yönelik “Çocuklar için Resim Sanatı Eğitimi Kursu” verildi.

Program müzisyen Yücel KAYDI ve köy yaşam merkezinde eğitim verdiği öğrencilerinin bağlama dinletisiyle gerçekleştirdi. Programda geleneksel halk oyunlarından “Zeybek”, “Roman” ve “Kafkas” gösterileri devam ederken, 2. sınıf öğrencileri tarafından Çocuklar için Resim Sanatı Eğitimi Kursu’nda öğretmen Elif YILDIZ nezaretinde yaptıkları “Vincent Van Gogh Temalı Resim Sergisi”  açılışı da gerçekleşti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt