Tunçer Esnafın Destekçisi Olmaya Devam Dedi.

Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Mustafakemalpaşa ekonomisinin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Uzun yıllardır başarılı faaliyetlerini sürdüren Kooperatif, her geçen gün büyüyen hacmi ile Mustafakemalpaşa esnafının ve üretimde bulunan firmaların nefesi oluyor. Son 10 yılda mevcut kredilendirme ve büyüme rakamları ile ortak sayısını % 105 arttıran Kooperatif, 1025 aktif ortak ile % 840 plasman limitini arttırarak 155.400.000.00 tl ulaşmıştır.

Mevcut plasmanı ortaklarına, gerek işletme kredisi olarak gerek yatırım kredisi olarak gerek iş yeri edindirme kredisi olarak gerek ise sıfır taşıt kredisi olmak üzere dağıtan kooperatif İlçemizde ticari faaliyetleri desteklemektedir.

Son 10 yılın girişimcilere faydalandırılan rakamları ise, işletme kredilerinde 142.686.000.00 tl , yatırım kredilerinde iş yeri edindirme kredisi olarak 3.999.000.00 tl , sıfır taşıt kredilerinde 8.715.000.00 tl ye ulaşarak göz kamaştırıcı rakamlar oluşmuştur.

Halk Otobüslerine Destek

Verilen krediler ile Halk otobüslerinin yenilenerek İlçe halkına çok daha iyi hizmet vermesine de vesile olan Kooperatif, bu sayede Halk Otobüsçü ortaklarına faaliyetlerine az masraflı ve kriterlere uygun araçlarla devam etmesi yönünde destek olmuştur. Diğer meslek kollarındaki girişimcilerin de sıfır araç için talepleri olumlu değerlendirilerek karşılanmıştır.

Kaliteli Ekip Başarı Getirir

Kooperatif yönetim kurulu başkanı Hüseyin Tunçer verdiği demeçte bu başarı hikayesinin bir ekip işi olduğunu işaret ederek, ‘’ Özellikle son 10 yılda yaşadığımız bu başarı, Yönetim kurulu üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmalarının eseridir. Çok büyük bir aile olduğumuzu bilerek ve bu hissiyatla çalışıyoruz. Burada kendi içimizde çok ciddi bir uyum söz konusu. Ortaklarımız da büyük ailemizin kıymetli üyeleridir. Sonuçta bizler onlara destek için buradayız. Gün geçtikçe de birlikte büyüyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Emin Şen, Rıfat Özdel, Necati Kuşçu, Varol Üregen, Denetim kurulu üyelerimiz Suat Abaza, Recai Öztürk, Kooperatif Müdürümüz Mecit Cumhur Esen ve tüm personelimize bu uyum ile çalışma azimleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan böyle amacımız dün olduğu gibi, Kooperatif faaliyetlerimizi kanun, ana sözleşme hükümleri ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde sürdürerek başarılarımızı daha da arttırarak taçlandırmaktır. Bizlere güvenen ve inanan herkese şükranlarımı sunuyorum dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt