TURGUT’TAN CUMHURİYET’İN 100. YILI MESAJI

AK Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Mutlu Turgut, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Turgut; “Bizlere en değerli miras olarak bırakılan Cumhuriyet’imiz, aydınlık yarınlara yürürken çocuklarımız için de rehber olacaktır” dedi. AK Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Mutlu Turgut, yayımladığı mesajında şunları kaydetti; “Kurtuluş mücadelemizle temelleri atılan Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 100. yıldönümünü kutlamanın haklı gururu içerisindeyiz. Cumhuriyet’imizin 100 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımda ders almamız gereken bir dönemdir. Cumhuriyet’imize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tarih boyunca bağımsızlık ruhundan taviz vermemiş yüce milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde sayısız destana imza atarak bu cennet vatanı bizlere emanet etti. Bizler de bu aziz vatanı, canları pahasına bizlere bırakan atalarımızın emanetlerine sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet’imizin 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman askerlerimizi, vatanları uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor ve Cumhuriyet’imizin nice 100 yıllar yaşamasını temenni ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız ve Cumhuriyet’imizin 100. yılı kutlu olsun.”

Etiketler

mustafakemalpasagzt