Türk Kızılay,dan Çadır Açıklaması

Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi, bugün yaptığı açıklama ile deprem bölgelerindeki çalışmaların sürdüğü ve Mustafakemalpaşa’dan da destek sağlandığı belirtildi. Açıklamada çadırlarla ilgili paylaşılan detaylar dikkat çekti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Türk Kızılay Mustafakemalpaşa şubesinden görevlendirme

Son dönemlerde Türkiye’nin gündeminde yer alan Türk Kızılay ile ilgili Türk Kızılay Mustafakemalpaşa şubesinden bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalarda çadırlarla ilgili önemli bir not düşüldü ve “Çadırın dışında herhangi bir KIZILAY logosu veya işareti yok, sadece içeride yemek alanlar görüyor logomuzu. ‘Kızılay nerede’ diyenler için bu not!” denildi.

Türk Kızılay Mustafakemalpaşa şubesinden yapılan açıklama.

“Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesinden gönderdiğimiz Şube Yönetim Uzman Yardımcısı çalışanımız İrfan Kurşun Hatay- Antakya- Narlıca mahallesinde kurulan çadırda depremzede sıcak yemek ikramı organizasyonunu yönetiyor. Bir kızılaycı arkadaşı ile beraber. Halkımızın Türk Kızılay’a bağışladığı malzemelerle günlük 2.000 kişiye sıcak yemek ikram ediliyor. Çadırın dışında herhangi bir KIZILAY logosu veya işareti yok, sadece içeride yemek alanlar görüyor logomuzu. Kızılay nerede “ diyenler için bu not yeterli.

Etiketler

mustafakemalpasagzt