VEDAT SÜNGÜ TSO’YA ADAY

Değişim Platformu adına adaylığını açıklayan Süngü, ekip tanıtımını önümüzdeki hafta yapacak.

Mustafakemalpaşa’nın başarılı iş insanlarından Vedat Süngü, Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MKPTSO) 1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştireceği organ seçimleri öncesi Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Değişim Platformu Başkan Adayı olarak basının karşısına çıkan Süngü; “İş hayatında kendisini ispatlamış ekibimle birlikte yola çıktık. Bu hizmet yarışında mavi pusulamıza üyelerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adaylığı için ismi bir süredir kamuoyunda gündeme gelen iş insanı Vedat Süngü, 1 Ekim’deki seçim öncesi adaylığını düzenlediği bir basın toplantısıyla duyurdu.

‘ADAYLIK KARARINI İSTAŞARE NETİCESİNDE ALDIM’

Adaylığını; “Bu hizmet yarışında ben de varım” sözleriyle açıklayan Süngü, şunları söyledi;

“Mustafakemalpaşa’mızın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimleri

1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İstişare neticesinde yapılacak olan seçimde bilgi ve birikimli, hizmet aşkı ile çalışacak, kendini iş hayatında ispatlamış ekibimle beraber tuğla üstüne tuğlalar koymak için başkan adaylığımı açıklıyorum. Bu hizmet yarışında Değişim Platformu olarak yer alacağız. Seçimler demokrasimizin en güzel örneğidir. Demokrasi şöleninin dostluk içinde, birbirimizi kırmadan, karalamadan ve kardeşçe geçirmemizi temenni ediyorum. Bu ne ilk, ne de son seçim. Bizler aynı düğünde sevinci, aynı cenazede hüznümüzü paylaşıyoruz ve paylaşmaya devam edeceğiz.”

DEĞİŞİM GRUBU, MAVİ OY PUSULASIYLA YARIŞACAK

Seçimde mavi oy pusulası ile Değişim Grubu adına yarışacağını dile getiren Süngü; “Seçimler gelir geçer, baki olan dostluklarımız. Bunu unutmadan dostluk ve beraberlik içinde bu seçimleri demokrasi bayramına çevirelim. Değişim Platformu olarak seçimlere mavi oy pusulamızla katılacağız. Çok değerli üyelerimizin oylarına ekibimle birlikte talibim. Seçimin, Mustafakemalpaşa’mıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MKPTSO Başkan Adayı Vedat Süngü, ekip tanıtımını önümüzdeki hafta yapacağı bir toplantıyla kamuoyuna duyuracak.

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt