Yalıntaş İlkokulu’ndan Lösemiye Duyarlılık Etkinliği

Mustafakemalpaşa Yalıntaş İlkokulu’nda, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemiye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

“Mucizenin Yolunda Yalnız Değilsiniz”



Burak Gayrimenkul Danışmanı Mustafakemalpaşa

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

LÖSEV öncülüğünde okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, ellerinde “Mucizenin yolunda yalnız değilsiniz” yazılı pankartlarla lösemi hastalarına destek mesajı verdi.
Turuncu renkle simgelenen umut ve dayanışmayı temsil eden balonları gökyüzüne bırakan öğrenciler, lösemili çocuklara moral oldu.

Umut ve Dayanışma Mesajı

Bu yıl LÖSEV’in belirlediği “Umut varsa iyileşme de vardır” teması çerçevesinde hazırlanan programda öğrencilere lösemi hakkında bilgilendirme yapıldı.
Umudun, dayanışmanın ve duyarlılığın hastalıkla mücadeledeki öneminin vurgulandığı etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Turuncu Balonlarla Gökyüzüne Mesaj

Etkinlik sonunda öğrenciler, gökyüzüne bıraktıkları turuncu balonlarla “Umudun olduğu yerde iyileşme vardır” mesajını tüm Mustafakemalpaşa’ya ileterek farkındalığın güçlenmesine katkı sağladı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt