Yoldaş, Partisinden İstifa Etti

21 yıldır AK Parti üyesi olup 3 ay önce Mustafakemalpaşa Yeniden Refah Partisi üyeliğine geçen ve teşkilat başkanı görevine getirilen Fırat Yoldaş 3 Aralık günü e-devlet üzerinden partisinden istifa etti.

Kadınlar Her Alanda Güç Kaynağıdır



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

3 Aralık günü Mustafakemalpaşa Yeniden Refah Partisindeki görevinden ve parti üyeliğinden istifa eden Yoldaş, istifa etme gerekçesini anlattı. Sözlerine “Kadınlar her alanda güç kaynağıdır” diye başladı. Devamında ” Türk kadınının tüm zorluklara göğüs germiştir. Kadınlarımızın, bugün bir anne, bir eş, bir evlat olarak üstlendikleri görevlerin yanı sıra iş hayatı, siyaset ve her alanda yükseldiklerini, toplumun geleceğine yön verdiklerini memnuniyetle görmekteyiz. Toplumda kadın annedir, şefkattir, özverinin simgesi, ailenin temelidir. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır.Türk kadınının aile ve toplum hayatındaki yeri büyüktür. Kadınlarımızın milli mücadele yıllarında gösterdikleri dirayet ve fedakârlıklar takdire şayandır.”dedi.

Mustafakemalpaşa Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Ramazan Koyan’a partinin güçlenmesi için kadınlara ve kadın kollarına ihtiyaç olduğunu, kadın üyelere ihtiyaç duyulduğunu söylediğinde aldığı cevapla partisinden istifa kararı aldığını ifade eden Fırat Yoldaş ‘ İlçe başkanımız Ramazan Loyan’ın kadın kollarına ihtiyacımız yok.Kadınlardan il yada ilçe başkanı da olmamalı.Üye olarak ta erkek üyelere ağırlık verip üye sayımızı yükseltmek bize yeterli ” cevabını verdiğini iddia etti.

Asr Süresini Bilmeyene Azar

AK Parti üyeliğini sonlandırıp Yeniden Refah partisine geçen ve 3 aylık üyeliği sürecinde teşkilat başkanlığı görevine getirilen Fırat Yoldaş “Yeniden Refah Partisi, Millî Görüş ilkelerini benimser. Millî üretim, millî kalkınma, yoksulluğun tamamen bitirilmesi ve Türkiye’nin dışa bağımlılığını tamamen ortadan kaldırma hedeflerine sahip olmalıdır. Dua ile başlayıp dua ile sonlandırılan yönetim kurulu toplantılarımızda kapanış duası olan Asr süresini bilmeyen arkadaşlarımızın azarlanarak küçük düşürüldüğü bir ortamda daha fazla bulunamazdım. Kadınlarımızı ikinci planda gören, yönetim kurulu üyelerini yargılayan ilçe başkanı ile yol yürümem. İstifa etmem aldığım en isabetli kararlardan biridir’ diye konuştu

Etiketler

mustafakemalpasagzt