Zafer Partisi Vatandaşla İç İçe

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu ve Belediye başkan aday adayları, Esra çoban Emine güven ile birlikte partililer pazar yerinde esnaf ve vatandaşın dertlerini dinlediler.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

İlçe Başkanı Şenkuyumcu Bugün Zafer Partisi olarak pazardaydık. Halkımızın geçim ve beslenme mücadelesine, anaların evlatlarına bir şeyler alıp götürebilme mücadelesine tanık olduk ve çok Üzüldük!

Kuru bir çubuğun bile dikildiğinde yeşerdiği bu verimli topraklarda alım gücümüzün düşmesi nedeniyle neredeyse aç kalma aşamasına geldiğimizi gördük. Evet pazarda her şey var ama olmayan şey insanımızın alım gücü. Alamayan, evlatlarına istediği meyveyi götürememenin acısını yasayan yaralı yürekleri gördük. Yaşadıkları ıstırabı yüzüne yansıyan insanlarımızı gördük. Kahrolduk

İnsanlarımızla konuşup onların sorunlarını nasıl çözeriz diye ortak bir yol arayışına girip bir ortak akıl peşindeyiz dedi.

Başkan Göksel Şenkuyumcu  müşteri de dertli, pazarcı esnafı da dertli. Pazardan ve fiyatlardan bihaber birilerinin her şey iyiymiş gibi konuşmaları artık katlanılacak gibi değildir. Oysa beslenmek bir beka meselesidir. İnsanların beslenme hakkını elinden almak, insanların yasam hakkını elinden almaktır.

 

Artık masraflar o kadar ağır ki, biriktirmek ve çalışarak bir şey edinmek mümkün olmadığı gibi beslenmek bile büyük bir soruna dönüşmüştür. Bu manzarada bile birileri hala şükretmemizi bekliyorsa ya aklından ya vicdanından şüphe ederim. Umarım, birileri ülke yönetmenin sadece yol, köprü, avm yapmakla sınırlı olmadığını, halkın iyi beslenmesinin de çok önemli olduğunu anlar. Sonuç olarak Türkiye’nin savunması halkın, özellikle de çocuklarımızın iyi beslenmesiyle başlar dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt