Zekeriya Turunç İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti.

Diyanet Sen Bursa 1 Nolu şube yönetim kurulu seçildikten sonra İlçe Müftülüğüne tanışma ziyaretinde bulundu.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Ziyarete Şube Başkanı Zekeriya Turunç, Başkan Yardımcıları Halil Doğru, MehmetAli Yiğit, Yaşar Denek ve Süleyman Bilici katıldı.

Ziyarette İlçe temsilcisi Mehmet Dede, yardımcısı İsmail Göl ve İşyeri temsilcisi İlyas Er de hazır bulundu.

Başkan Zekeriya TURUNÇ yeni bir yönetimin seçilmesiyle birlikte ilçede 186, Bursa genelinde 1200 üyesi bulunan Diyanet Sen 1 Nolu şube olarak tüm ilçe müftülüklerini ve üyeleri  ziyaret ettiklerini, sorunlar varsa çözüm konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İlçe Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL de yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ettiğini ve  sendikaların örgütlü sivil toplum kuruluşları olduğunu ve birçok meselenin çözümünde kilit rol oynadığını söyledi. Şube yönetimi daha sonra Antares Kafede üyelerin de katılımıyla çay sohbeti gerçekleştirdi.

Şube yönetimi Müftülük Şube Müdürü Mustafa Fahri YAVAŞ ve Müftülük Şefi Fatih DURUSU’da ziyaret ederek hayırlı çalışmalar diledirler.

Diyanet Sen 1 Nolu şube Yönetim kurulu üyeleri Zekeriya TURUNÇ, Halil DOĞRU, Yaşar DENEK ve ilçemizden yönetim kuruluna giren Müftülük Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni MehmetAli YİĞİT genel merkez delegesi olarak 17-18-19 Ocak 2023 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Diyanet-Sen genel merkez seçimlerinde yeni yönetimi seçmek için oy kullanacaklar.

Etiketler

mustafakemalpasagzt