ZEYBEK, GENÇ PARTİ’DEN ADAY

Bursa ve Mustafakemalpaşa’nın siyasi isimlerinden Nail Zeybek, Genç Parti’den Bursa milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

  1. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi aday adaylığı için Bursa Genç Parti Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Zeybek, başvuru dosyasını İl Başkanı Tuncer Mutlu’ya teslim etti. Genç Parti’de 20 yıldır aktif siyaset yapan Nail Zeybek; “Biz bembeyaz gömlekler giyerek, ülkenin geleceğine bembeyaz sayfalar açtık. Türk milletini yeniden dünyanın efendisi yapmak boynumuzun borcu” dedi.

‘HER ŞEY SİZLER İÇİN’

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

1963 yılında Mustafakemalpaşa’da doğan Nail Zeybek; “Mustafakemalpaşalıyım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Küçük yaştan beri mobilya sektöründen geliyorum. 15 yaşından beri siyasi ruhla siyasetin içinde bulundum. Siyasette basamak basamak görev almış bir kardeşinizim. Daha evvel farklı bir partide görev almış bulunmaktayım. 2002’de Cem Uzan önderliğinde Genç Parti’yi Mustafakemalpaşa’da kurarak, kurucu üyesi olarak görev aldım. 2002’de genel seçimlerde partiden milletvekilliği için aday oldum. Genç Parti’de 20 yıl her alanda görev aldım.1 dönem ilçe yönetiminde, 1 dönem ilçe başkan yardımcısı olarak, 2 dönem ilçe başkanlığı yaparak partimin bana vermiş olduğu bu görevleri layıkıyla yerine getirdim. 2007 Genç Parti Bursa milletvekili adayı olarak partimde yer aldım. 2007’de Genel Başkanım Cem Uzan’a yapılan saldırılardan dolayı Türkiye genelinde yönetimlerimizle birlikte geri adım atmak durumunda kaldık ama Türkiye sevdamızdan asla vazgeçmedik” dedi.

‘CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ CEM UZAN’

“Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanım Cem Uzan’dır” diyerek seçimlere yönelik tutumlarını açıklayan Nail Zeybek; “Güzel Bursa’nın bir evladı olarak sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Yaşadığım ilçemin ihtiyaç ve sorunlarını bilmekteyim. Partimden aday olarak çıktığımda bu sorunları çözeceğime inanıyorum. Siyasi çizgim de nettir, Genç Parti’ye ve bana oy veren seçmeni asla satmadım, satmamaya söz verdim. Bundan sonra aday olursam partimden, yaşadığım ilçem Mustafakemalpaşa’yı daha ileriye beraber taşıyacağıma inanıyorum. Mustafakemalpaşa’mın güzel hizmetlere layık olduğunu biliyorum. Zamanı geldiğinde güzel ilçem için üzerinde çalıştığımız projelerimizi sizlerle paylaşacağım. Gerçek Mustafakemalpaşalı olduğumuzu unutmayacağız. Her şeyin Mustafakemalpaşam için güzel olacağına inandığım için bu kutsal göreve talibim. Mustafakemalpaşa’yı hep beraber iyi yere getireceğiz. Ben buna sizlerle beraber inandığım için tekrar aday adaylığı için müracaatımı yaptım. Sen, ben, biz Türkiye olacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt