Zooteknist Ziraat Mühendisleri Ankarada Buluştu.

Zootekni Federasyonunun Daveti Üzerine Ülkemizdeki Ziraat fakülteleri zootekni bölümü öğrencileri, akademisyenleri, mezun zooteknist ziraat mühendisleri  10 Kasım haftasına özel Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.  Anadolunun Dört.Bir Yanindan Gelen Gencler Ulu öndere açtığı bu yolda gösterdiği hedefte yılmadan ilerleyeceklerinin sözünü birkez daha verdi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tören eşliğinde çelenk bırakılıp Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’ in ve İsmet İNÖNÜ nün kabrini ziyaret eden katılımcılar

Anıtkabirdeki törenler sonrası

Ankara universitesi ziraat fakültesinde Atatürk ve Tarım konulu bir konferansa katıldılar.

Konferans Ankara Üniversitesi Eski Rektörü Prof.Dr. Cemal Taluğ Tarafından Verildi.

Açılış Konuşmalarında  Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölüm Başkanı Prof.Dr. Gürsel Dellal Ev Sahibi Olarak Yaşadıkları Mutluluğu Dile Getirdi. Zootekni Federasyonu Gençlik Kolları Abdullah Berk AKKAŞ  Cumhuriyetin 2. Yüzyılına Ülkemiz Hayvancılığı için yeni güçlü donanımlı Meslektaş kadrolarımızla Cumhuriyete yakışır evlatlar ve 1. Vazifemize uygun çalışmalar yapmaya devam edecegiz. Birçok okulumuzun kurucusu İlk universite ve Fakültemizde bu tarihi salonda bunu birkez daha belirtmek isterim Dedi. Etkinliğin Düzenleyicisi ve Davette Bulunan Zootekni Federasyonu Başkanı Dr. İsmail MERT Ülke Hayvancılığının dünden bu güne olan durumunu aktarıp Gencler hem ülkemizin hem de mesleğimizin Geleceği sizlersiniz üzerinize düşen bu sorumluluk bilinciyle kendinizi pişirip yetistiriniz.

Sizler bizim kiymetlimizsiniz. Ulu önderin dediği gibi Türk mühendislerinin alnında Cumhuriyetin istikbalini aydınlatan ışık parıldar isiginzla ülkemizi ve mesleğimizi aydınlatın bu hususta biz derneklerimiz ve Federasyon  yönetimimizle her zaman yanınızdayız. Dedi. Etkinlige katkıları için Ankara, İzmir ve Bursa Buyuksehir Belediyeleri ve Nilüfer Belediyesine, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanligina Teşekkürde Bulunan Baskan Mert Kurumlar arası işbirliğinin ne kadar önemli olduğuna ve birlikte yapılan çalışmaların güzelliğine değindi.Konferans Sonrası Federasyon Eski Baskanları Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu, Prof.Dr. Gürsel Dellal ve Prof.Dr. Mesut Türkogluna Hizmet Teşekkür Plaketleri Verildi.

Günün Hatıra Fotoğrafıyla Etkinlik Tamamlandı.

Katılımcılar içerisinde Anıtkabir Komutanı, Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı,Ankara, Bursa, Konya Dernek Başkanları ve Yönetimleri, Uludag, Ankara, Selçuk ve Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Ege Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Uludag Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi Zootekni Öğrenci Toplulukları, Ahi Evran Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, On Sekiz Mart Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, On Dokuz Mayıs Üniversitesi, Zootekni Bölüm Öğrencilerinden de Katılımla 250 Kişi Hazirunla Seneye Tekrarı Dilegiyle Etkinlik Sona Erdi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt