ZÜBEYDE ANA ÇOCUK AKADEMİSİ’NDE EĞİTİM BAŞLADI

ZÜBEYDE ANA ÇOCUK AKADEMİSİ’NDE EĞİTİM BAŞLADI

Mudanya Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve yaşam boyu eğitimin önünü açmak için hayata geçirdiği Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nde eğitim başladı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilk günlerinde minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Okul öncesi eğitimin büyük önem kazandığı günümüzde Mudanya Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve yaşam boyu eğitimin önünü açmak üzere hayata geçirilen Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nde eğitim başladı. Zübeyde Ana Çocuk Akademisi; 9 derslik, konferans salonu, spor salonu, yüzme havuzu, drama atölyesi, akıl ve zeka oyunları atölyesi, yabancı dil atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, müzik atölyesi imkanlarıyla kapılarını açtı. Çocuklar, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışırken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilk günlerinde minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

Söz verdiği bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak dedik. Mustafa Kemal Atatürk’ü ulusumuza armağan eden Zübeyde Anamız ve eli öpülesi analarımıza vefa, saygı ve minnetimizin ifadesi kreşimizde çocuklarımız çağdaş eğitimle buluştu. Laik, çağdaş temeller üzerine kurulu eğitimi köklendirmek adına hayata geçirdiğimiz çocuk akademimiz Mudanyamıza ve Bursamıza hayırlı olsun. Okulumuzda çocuklarımız modern ve kaliteli eğitim alacak. Geleceğin umut tohumları Mudanyamızda yetişecek” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt