18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun

Deva partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Özlem Bayraktar

 



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Çanakkale geçilmedi, biz bu topraklarda olduğumuz müddetçe de geçilmeyecek.

Üzerinde yaşadığımız bu aziz topraklar, atalarımızın kanları ile sulanmıştır. Çerkezi, Lazı, Kürdü, Türkü, yediden yetmişe, kadını, erkeği hep birlikte düşmana karşı savaşmış ve canlarını feda etmiştir. Bu aziz millet ne toprağının bir zerresini düşmana verir ne de bu toprakları terk eder. En son deprem felaketinde de gördüğümüz üzere milletimiz en zor durumlarda dahi birlik olmayı, sahiplenmeyi çok iyi bilmektedir, bu özellik milletimizin genlerinde, hafızasında, tarihinde, yüreğinde vardır. Hiçbir kuvvet bu milleti bölemeyecek ve topraklarında huzur içerisinde yaşamasına engel olamayacaktır.

Vefakar, cefakar, gözü pek milletimizin Şanlı Destanı 18 Mart Çanakkale Zaferini en içten dileklerimle kutluyor, bir daha böyle hain ve acı bir savaş yaşamamayı diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah’ tan rahmet diliyorum.

Etiketler

mustafakemalpasagzt