Ramazan’ın Bereketi Mahalle Sofralarında Paylaşılıyor
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ve CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir, Ramazan ayı kapsamında mahallelerde düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.


Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhu Mustafakemalpaşa’nın mahallelerinde yaşatılıyor. Belediye Başkanı Şükrü Erdem ve CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla iftar sofralarında buluşarak Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte paylaşıyor.

Bu kapsamda Alpağut Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılan Erdem ve Demir, mahalle sakinleriyle aynı sofrada iftar açtı. Yoğun katılımın olduğu programda vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirilirken, Ramazan ayının bereketi ve dayanışma ruhu da hep birlikte yaşandı.

İftar programının ardından heyet, Gündoğdu Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların hal ve hatırını soran Erdem ve Demir, mahalle halkıyla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin misafirperverliği için teşekkür edildi.
Ramazan ayı boyunca mahalle ziyaretlerinin devam edeceği belirtilirken, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice iftar sofralarında buluşma temennisinde bulunuldu.

