ASKF’den Kırmızı Şimşeklere Ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı  ve Mustafakemalpaşa spor Belediye Kulübü Başkanı Ercan Leblebici, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu-ASKF Başkanı Osman Kılıç, yönetimi ve ilçemiz Amatör Spor Kulübü başkanları ile bir araya geldi.

Her ay düzenli olarak bir kulübün mihmandarlığında gerçekleşen toplantı Muradiye sarnıç Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıya ASKF yönetim kurulu üyeleri, kulüp başkanları, Mustafakemalpaşa Belediye Meclis Üyeleri  Bekir Şahin, Ali Nadir Özcan, Metin Pehlivan ve sporsever vatandaşlar katıldı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

‘’BAL Ligi hedefiyle yetinmeyeceğiz, kulübümüzü bir spor markası yapmak için çok çalışıyoruz.’’

Bal Ligi hedefiyle zirveye uzanan kırmızı şimşekleri tebrik eden Başkan Kılıç, ‘’Sezon boyunca azimle mücadele eden Mustafakemalpaşa spor Belediye Kulübü bileğinin hakkıyla şampiyonluğa ulaştı. Buraya hem tebrik, hem de pandemi sürecine rağmen gelecekte yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunmaya geldik. İnşallah hizmetleri daha da iyi seviyeye çıkaracağız’’ dedi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici, ‘’Spora tutkuyla bağlanan siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Mustafakemalpaşa’nın spor potansiyeli  çok yüksek. Desteğe ve hizmete ihtiyaç var. Kulüplerimiz sadece futbol değil, diğer branşlarda da faaliyet göstererek toplumumuzu sosyal faaliyetlere çekiyor. Bu bağlamda Belediye Meclisimizde onayladığımız kararla Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzü kurduk. Kültür ve spor faaliyetlerimizle gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız’’ ifadelerini kullandı

Etiketler

mustafakemalpasagzt