BAL-GÖÇ’TEN MORAL ZİYARETİ

Mustafakemalpaşa Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Şubesi, Nörofibrmatozis Tip-1 (NF), Kifoz (Kamburluk) ve Skolyoz (Omurga Eğriliği) hastalıklarıyla mücadele eden Mehmetcan Şenol’a moral ziyaretinde bulundu.

3 Ocak’ta ameliyat olacak 18 yaşındaki gence destek veren BAL-GÖÇ Şube Başkanı Hüseyin Arslan; “Mehmetcan’ın okuluna geri döndüğü günleri birlikte göreceğiz” dedi.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa BAL-GÖÇ Şubesi üyeleri, Hamidiye Mahallesi’nde annesi, abisi ve alzheimerlı anneannesiyle yaşayan ve aynı zamanda sırt kemik ve eklemlerindeki dezenformasyon nedeniyle

6 kez ameliyat masasına yatan Mehmetcan Şenol’u evinde ziyaret ederek moral desteğinde bulundu.

Mustafakemalpaşa Yardım Gönüllüleri Sorumlusu Rabia İkizceli’nin eşliğinde aileyi ziyaret eden

BAL-GÖÇ üyeleri, anne Zühre Şenol’dan oğlunun tedavi süreci hakkında bilgiler aldı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde son sınıfta yarım bıraktığı okuluna ve arkadaşlarına kavuşmayı iple çeken Şenol ile yakından ilgilenen BAL-GÖÇ Şube Başkanı Hüseyin Arslan; “ Mehmetcan, yakışıklı olduğu kadar zeki bir evladımız. Skolyoz omurga eğriliği sebebiyle büyük sıkıntılar yaşıyor. 3 Ocak’ta gireceği ameliyat sebebiyle BAL-GÖÇ Şubesi olarak harekete geçtik, vefakâr annesi Zühre Şenol’a desteklerimizi ilettik. Mehmetcan’a bu süreçte destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. BAL-GÖÇ olarak ameliyat sonrasında da ihtiyaç duyulan her an ailemizin yanında olacağız” diye konuştu.

Mehmetcan Şenol’un ameliyatı için Mustafakemalpaşa Yardım Gönüllüleri tarafından 28 Ekim’de başlatılan kampanyada ihtiyaç duyulan 145 bin TL’lik rakama ulaşıldı. 18 yaşındaki genç, sağlığına kavuşmak için 3 Ocak’ta Prof. Dr. Çağatay Öztürk’ün gözetiminde İstanbul İstinye Üniversitesi’ne yatacak.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt