BAŞKAN KANAR’’ AİLEMİZİN BİRER PARÇASISINIZ’’

On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketini hemşehrileriyle paylaşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, depremzedeler ve öksüz yetim aileleri ile birlikte iftar sofrasında buluştu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

‘’ Artık ailemizin birer parçasısınız. Sımsıkı sarılacak ve yaralarımızı birlikte saracağız.’’ İfadelerini kullanan Başkan Kanar, ilçede ki tüm etkinlik ve organizasyonları iptal edip, tüm desteklerini depremzede vatandaşlara ve deprem bölgesine yapacağını kaydetmişti.

İlçede bulunan depremzede, öksüz ve yetim ailelerin katıldığı iftar programına ilçe protokolü ve Mustafakemalpaşa Belediyesi müdürleri katılım sağladı.

Aileler ve çocuklar ile özel olarak sohbet eden Başkan Kanar, ‘’Bu mübarek günde sizlerle birlikte orucumuzu açmak bizleri bahtiyar eyledi. Bir yanımız tabi ki her zaman buruk ve buruk kalacak. Depremin yol açtığı kayıpları ve yıkımların üzüntüsü her an aklımızda. Asrın felaketi olan 6 Şubat depreminde vefat eden 50 bin vatandaşımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Başkan Kanar’’ Acınızı bu konuları konuşarak deşmeyeceğim. Sizler kadar o anı yaşayamasam da Hatay görevimde, Arsuz ’da bulunarak depremin acılarını anbean yaşadım diyebilirim. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Lakin devletimiz her an 11 şehri yardımlarıyla çalışmalarıyla kısa sürede eski haline getirecek buna eminim. Beni ailenizden biri olarak görebilirsiniz. Ne ihtiyacınız varsa kapım her zaman herkese açık. Yeter ki bu zorlu yaralar kısa sürede kapatılsın. Rabbim bu mübarek ramazan ayında tuttuğumuz oruçları kabul etsin. ’dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt