Başkan Kanar, Kuveyt ve Lübnanlılarla Dama Oynadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Dama Federasyon Başkanı Muzaffer Ceylan’ı ziyarete gelen Kuveyt ve Lübnanlı damacılarla birlikte, makamında dama oynadı.

20 yıldır gerçekleştirilen uluslar arası dama turnuvası bu sene pandemi sebebiyle yapılamayınca, Kuveyt ve Lübnan Temsilcileri, görüşme yapmak üzere Federasyon Başkanı Muzaffer Ceylan’ı ziyarete geldiler.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Muzaffer Ceylan başkanlığındaki heyet, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı makamında ziyaret ederek, bilgi paylaşımında bulundular.

Tecrübeli Damacıları makamında ağırlayan Mehmet Kanar, hazır buraya kadar gelmişken, sizlerle bir maç yapalım diyerek, Dünyaca ünlü damacılara meydan okudu.

Mehmet Kanar, sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada ise şu ifadelerde bulundu.

’20 yıldır aralıksız olarak düzenlediğimiz Uluslararası Türk Dama Şampiyonasını bu yıl pandemi nedeniyle gerçekleştiremedik. Türk damasının sportif yanı kadar kültürel değerini de hatırlatmak adına kültür elçilerimiz; Kuveyt temsilcisi Jasem Alali ve Lübnan temsilcisi Fadi Orman’ı belediyemizde ağırladık.

“Pandemi Damayı Öldüremedi” diyen Federasyon Başkanı M. Muzaffer Ceylan’a, yönetim kurulu üyeleri Necip Çelik ve Mahmut Özdemir’e ve ilçemiz Dernek Başkanı Mustafa Gürses’e teşekkür ediyorum. Salgın sürecinin ardından şampiyonaya yine ev sahipliği yapmak en büyük temennimiz.’

Etiketler

mustafakemalpasagzt