BEYGİRCİ; ‘GENÇLERİMİZLE GÜÇLÜYÜZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Beygirci, Mustafakemalpaşalı gençlerle buluştu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Seçim çalışmalarını merkezde devam ettiren Ahmet Beygirci, gençlerin yoğun olduğu kafeleri gezdi. Gençleri sadece sandığa değil geleceği birlikte inşa etmeye çağıran Beygirci; “Bizim en büyük gücümüz samimiyetimiz.

Ülkesine ve milletine sevdalı bir insan olarak, özellikle de bu ülkenin çocukları, bu ülkenin yarınları için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Bu ülkede her bir çocuğumuzun, her bir gencimizin bizim için paha biçilmez bir değeri vardır. Seçildiğim takdirde gençlerimiz için seferber olacağım” dedi.

Beygirci, ilk defa oy kullanacak gençlere de ‘Bir Oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye’ mesajı verdi.

14 Mayıs Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren MHP Adayı Beygirci, kırsal Çaltılıbük, Çiviliçam, Soğukpınar ve Kömürcükadı mahallerini de ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılan Beygirci, Mustafakemalpaşa’nın Ankara’da temsiline ilişkin her kesimin desteğini sağlamak istediklerini söylerken 131 mahallesi ile bölgenin dinamosu olan Mustafakemalpaşa’dan teveccüh görmeye devam ettiklerini kaydetti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt