CHP Mustafakemalpaşa ilçe Binasına “Özel” Açılış

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe binası açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışa CHP Meclis Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP ve İyi Parti ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta Milletvekili Özel’in yaptığı “aday” açıklaması damga vurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adnan Menderes Meydanı’ndaki yeni parti binasının açılışı bugün saat 14.30’da yapıldı. CHP Meclis Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP ve İyi Parti ilçe başkanlarının eşlik ettiği açılışa vatandaşın da ilgisi yüksek oldu. Kürsüye ilk çıkan isim CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru olurken Başkan Kuru yaptığı açıklamasında yoğun gündeme rağmen açılışa gelen milletvekilleri Özgür Özel’e ve Orhan Sarıbal’a teşekkür etti.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

“Bu Bina iktidar Olmak için Atılan ilk Adımın Anısıdır”

İlçe başkanı Tandoğan Kuru’nun ardından konuşma yapan ilk isim Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal oldu. Konuşmasında yarına umutlu bakmanın önemine vurgu yapan Milletvekili Sarıbal, “Yarına umutla bakacaksak eğer Özgür Özel gibi dostlarla yapacağız bunu. O yüzden Özgür Özel çok kıymetli bizim için. Bu bina iktidara gitme binasıdır. Bu bina, Mustafakemalpaşa’da iktidar olmak için ilk adımın atıldığı günün anısına yapılmıştır. Öyle anlamlı bir açılış olacaktır bu. Açılışını yapacağımız bina, bize dayanışmayla, dostlukla hep birlikte yan yana getirecek ve yapılacak büyük seçimde Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanını ortaya çıkaracak.” dedi. Orhan Sarıbal’ın açıklamalarının ardından sahneye Manisa milletvekili Özgür Özel çıktı.

Baba Evine Dönme Vakti Gelmiştir”

Konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yapan Milletvekili Özel, “Baba evine dönme zamanıdır” diyerek tüm vatandaşlara çağrı yaptı. “Orhangazi ilçe binası açılışı sonrasında şimdi Mustafakemalpaşa’dayız. Bu açılışlarda sadece partililerimize seslenmiyoruz. Bu bina, ilçe binası olmaktan çok daha fazlasıdır. Bu bina baba evidir. Baba evi nedir? Herkes baba evinde doğar. Herkes başka yerlere gider ama herkes şunu bilir orada bir baba evi vardır. Geri döndüğünde bir sıcaklık isteyen herkes icap ederse baba evine döner. Burada ilçe başkanım, il başkanvekilim, başkanlarımız var. Geçmişte ne olursa olsun, hiç şüphe yok daha iyisi olsun diye düşünüp bu baba evinden ayrılan ve olmayan kim varsa herkesi davet ediyorum. Yüksek yem fiyatından süt ineğini kesime yollayan, bu fiyatlarla çiftçilik ve besicilik yapamayan tüm köylüler, pandemide yalnız bırakılan siftahsız günlerde bir başına kalan tüm esnaflar, ayın ortasını getiremeyen emekliler, aldığı maaş pul olan, ümidini kaybeden işçiler… Artık baba evine dönme zamanı geldi. Herkes buyursun gelsin. Kapımız herkese açıktır. Yerleri başımız üzeridir. “ dedi.

Kürsüden partiye gelecekler için yönetici ve ilçe başkanlarına da seslenen Manisa Milletvekili Özel, “Baba evinin çorbasını kaynatıp, bacasın tüttürenlere yani parti yöneticilerine bir şey söyleyeyim. Bu kapıya gelene sakin ‘Sen bugüne kadar nerelerdeydin!’ demeyin. Buranın tapusu ne size,ne bize kayıtlı. Buranın tapusu Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya aittir.” dedi.

“4 Gençten 3’ü Yurt Dışına Giderim Diyor”

Konuşmasında Türkiye’deki gençlerin durumuna da değinen Milletvekili Özel, “Yoldan geçen 4 gençten 3’ü fırsatını bulsa yurt dışına giderim diyor. Ama kadere bak ki bizim gençlerimiz dünyanın üzerinde hayal kurduğu bu güzel ülkede değil, dışarıda hayal kuruyor. Biz bunu kabul etmiyoruz. Biz bunu değiştireceğiz.” diyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönemde gençlere eğileceğini ve gençlerin Türkiye’de umutlu bir geleceğe bakması için çalışacaklarını söyledi.

“Adayımızı Açıklayayım”

Özgür Özel’in konuşması sırasında cumhurbaşkanı adayı kim olacak şeklinde gelen sorular dikkat çekti. Bu konuda da açıklama yapan ve “Adayı ilk defa Mustafakemalpaşa’da açıklıyorum” diyen Özel, ”Adayın ismini açıklayacağım.  Adayın ismini veriyorum.  Cumhurbaşkanı adayımız sizlersiniz. Başka birisi değil.” sözlerine aday konusuna farklı bir yaklaşım sergiledi.

Özgür Özel’in konuşmasının ardından ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa yoğun ilgi gösterilirken ilçe meydanındaki kalabalık dikkat çekti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt