ÇIRPAN DERNEĞİ’NDEN YARDIM KERVANI

Mustafakemalpaşa Çırpan Mahallesi Yardımlaşma-Dayanışma ve Kalkındırma Derneği, deprem mağduru aileler için el ele vererek yardıma koşmaya devam ediyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Dernek Başkanı Mehmet Çakır öncülüğündeki yardım kervanına Çırpan Mahallesi gençleri de omuz verirken, esnafların katkılarıyla toplanan yardımlar depremzedelere ulaştırılıyor.

Çırpan Mahallesi Yardımlaşma-Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Mehmet Çakır, depremzede aileler için ilk günden itibaren seferber olduklarını söyledi.

Çakır yaptığı açıklamada; “ Depremden zarar gören ailelerimizin Mustafakemalpaşa’ya geldiği ilk günden beri dernek yönetimi ile birlikte gece-gündüz demeden yardım için çalışıyoruz.  Bu amaçla derneğimize desteklerini esirgemeyen Mor Düğme Butik sahibi Nuriye Ayaz’a, Yoraç Giyim sahibi Hülya Yoraç’a, Sam Market sahibi Ali Sam’a, İklim Kırtasiye sahibi Mustafa Bulut’a, esnaflarımıza ve Çırpan Mahallesi gençlerine çok teşekkür ediyorum.

Bu yaraları hep birlikte saracağız. Deprem felaketinde şehit olanlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt