ÇIRPAN MAHALLESİ DERNEKLEŞTİ

Mahalle kültürünü yaygınlaştırmak ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla kurulan Mustafakemalpaşa Çırpan Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği faaliyetlerine başladı.

İlk toplantısını Dernek Başkan Mehmet Çakır öncülüğünde yapan platform, Çırpan Mahallesi’nde komşuluk ilişkilerinin ve dayanışmanın geliştirilmesini hedefliyor.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

15 Mayıs 2021 tarihinde kurulan Çırpan Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği, ilk toplantısını Çırpan Cami karşısında bulunan ofisinde gerçekleştirdi.

Toplantıya; Dernek Başkanı Mehmet Çakır, Başkan Yardımcıları Metin Karaköy ve Hacer Duman ile birlikte dernek üyeleri katıldı.

Derneğin faaliyetlerinin ve hedeflerinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Mehmet Çakır, verimli, etkili ve koordineli bir çalışma sistemi içerisinde Çırpan Mahallesi’nde yardımlaşma ve dayanışma ruhunu zenginleştireceklerini kaydetti.

Derneğin Ramazan ayı içerisinde kurulduğunu kaydeden Dernek Başkan Mehmet Çakır; “ Bir süredir böyle bir derneğin kurulması için çalışıyorduk. Ramazan ayı içinde derneğimizi faaliyete geçirdik ve çalışmalarımıza başladık. Bu ay içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimize ayni ve nakdi yardımlarda bulunduk. Dernekleşme gücümüzü, toplumsal birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye ve sosyal ihtiyacı karşılamaya yönlendireceğiz. Dernek ekibimize çalışmalarında başarılar dilerken, derneğimize ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla el uzatan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt