Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu İslam ülkeleri Büyükelçileri ile iftarda

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İslam ülkeleri Büyükelçileri ile iftarda bir araya geldi. İftar programında misafirlerine katılımlarından ötürü teşekkür etti.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İslam ülkeleri Büyükelçileri ile iftarda bir araya geldi.

İftar programında misafirlerine katılımlarından ötürü teşekkür eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “Bu akşam davetimize icabet ederek, iftar sofrasında bizimle bir araya gelen İslam ülkelerinin değerli büyükelçilerine ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum.

Ülkemizde ve yeryüzünde hakkın ve adaletin hakim olması için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi’nin İslam ülkelerinin büyükelçilerine verdiği iftar yemeğinde, “İslam dünyası şikayet eder. Ben, şikayetten yana değilim. Ben, sorunları çözmekten yanayım. Sorun var mı? Var. Çözülmesi lazım mı? Çözülmesi lazım. Ne ile çözeceğiz? Yüce Yaratan’ın bize verdiği en değerli akıl ve bilgi ile. Yani birikim ile çözeceğiz. Bazen bir sorunu tek başına çözme şansımız olmayabilir. Beraber, birlikte olacağız, güzellikte buluşacağız, yine bu sorunu çözeceğiz” dedi.

Saadet Partisi, İslam ülkelerinin büyükelçilerini bugün iftar yemeğinde ağırladı. Ankara’daki iftara, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, büyükelçilere hitaben şunları söyledi:

“Temel Bey ile beraber Türk siyasetinde yeni bir anlayışı egemen kılmaya çalıştık. Birlikte olmak, beraber olmak. Güzellikleri toplumun her kesimine anlatmanın bu topluma büyük bir yarar, fayda sağlayacağına inanıyoruz. Kavga, çekişmeden bir şey çıkmadı. Ama beraber olduğumuz, birlikte olduğumuz zaman, ülkenin güzelliklerini toplumun her kesimine rahatlıkla aktarabiliriz. Ne benim ne Temel Bey’in özel bir arzusu yok. Eğer bir arzu varsa bu, ülkenin huzur içinde yoluna devam etmesidir. En büyük arzumuz bu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt