Dijital Doğanların Öğretmeni Olmak

Akademik Başarıyı Arttırma Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Projesi kapsamında bireylerin bilinçli  dijital  kullanıcısı  olabilmelerine katkı sağlamak ve bu konuda bireylerde farkındalık oluşturmak  amacıyla  Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ın destekleri, Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Planlamaları ve Mustafakemalpaşa Anaokulu Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde  Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu Toplantı Salonunda İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sabri Tekin , gönüllü okul müdürleri , öğretmen ve öğrenci velilerinin katılımıyla sağlandı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

“Dijital Doğanların Ebeveyni Olmak”  , ” Dijital Doğanların Öğretmeni Olmak” konulu etkinlik Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim-2 Koordinatörü Uzman Psikolog Erhan Aybaba’nın sunumuyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, yeni doğan bireylerin anne baba ve öğretmenlerine göre 30 yıl ileride olduklarını, dijital araç ve  platformları kullanmada,  kavramada  anne, baba ve öğretmenlerine göre çok üst seviyede bulunduklarını anne baba ve öğretmenlerin çocuklarla aralarındaki  farkı kapatmamaları ve teknolojiden haberdar olmamaları durumunda birey ile kendileri arasında çatışmanın oluşabileceğini ve genç bireyleri doğru  yetiştirmede yetersiz kalacaklarını dile getirdi .

Bu nedenle bireyi anlamak ve sağlam karakterli  bireyler yetiştirebilmek amacıyla yapılması gerekenler seminerde detaylarıyla dile getirildi . Seminerin çok verimli olduğunu,  dinleyicilere farklı bir bakış açısı kazandırdığını ve kendilerinin de Seminerde memnun kaldığını dile getiren Mustafakemalpaşa ilçe  Kaymakamı  Ahmet Altıntaş , Uzman Psikolog Erhan  Ağbaba’ya çiçek takdim etti. Seminerden memnun ayrılan öğretmen ve veliler bu tip seminer ve atölye çalışmalarının devam etmesini yetkililerden talep ettiler.

Etiketler

mustafakemalpasagzt