Durmak yok yola devam.

Demokrasi adına yürüdüğümüz ve Türkiye’mizin istikrarı için hemşehrilerimizle buluştuğumuz bu seçim süreci sonunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeni Türkiye Yüzyılı projelerini kabul görerek vatandaşlarımızın gösterdiği teveccühten dolayı gururluyuz.
Anlıyoruz ki vatandaşlarımız yapılan hükümet çalışmalarını taktir etmişler, Yeni Yüzyılda ülkemizi aynı şevk ve özveri ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik ederek yönetmesi yönünde karar vermiştir.
İki tur gerçekleşen seçim sürecinde uzun ve özverili çalışmalarımızın sonucunda, Ülkemiz ve Bursa’mız genelinden yüksek oranda İlçemizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a oy vererek destek olan hemşehrilerimize, teşkilatım ve şahsım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Tüm yol ve dava arkadaşlarımıza, sandıklarda Milletimizin iradesine sahip çıkan demokrasi sevdalılarımıza, bu yorucu ama kutsal süreçte kendisinden ve ailesinden fedakarlıkta bulunarak yanımızda yürüyen büyük ailemizin tüm fertlerine çok teşekkür ediyorum.
Bu uzun soluklu seçim çalışmalarımız ve seçim esnasında İlçemizde olumsuz ve tatsız bir hadise yaşanmaması ise bizler için en sevindirici durumdur.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Demokrasinin sonucu olarak sandığa yansımış her bir oy, Milletimizin iradesi olduğundan bizler için büyük değer taşımaktadır. Oyların tarafı ne olursa olsun bundan böyle mühim olan, birleşerek huzur içerinde Ülkemizi daha iyi noktalara taşımak olmalıdır.
Sorumluluğumuzun farkındayız. İlk turdan daha fazla destek olarak %3,44 oy artışı ile %54,64 oranına bizleri taşıyan hemşehrilerimize daha fazla çalışarak hizmet etmek boynumuzun borcudur.
Şimdi ise yeni hizmetler ve doğru adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Çünkü ‘’Doğru Zaman Doğru Adam’’ sloganı ile başladığımız yolda; Türkiye Yüzyılının mimarı, umudu, duası, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin gerçekleşmesi için gece gündüz çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.
Durmak yok yola devam.

Etiketler

mustafakemalpasagzt