EKONOMİMİZE DEĞER KATACAĞIZ’

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, oda üyelerine yönelik ziyaretlerine hız verdi.

Ekim ayında yapılan kongrenin ardından ikinci dönemine başlayan Başkan Uzkınay; “Mustafakemalpaşa’nın ekonomisine, üyelerimizle birlikte değer katmaya devam edeceğiz” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

1 Ekim’de gerçekleşen Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde güven tazeleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, bu yıl 41’inci kuruluş yıldönümü kutlayan TSO’nun üyelerine işyerlerinde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Uzkınay’a ziyaretlerinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Dadak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan ve Sinan Taşkın eşlik etti.

SEÇİM SONRASI HEM TEŞEKKÜR HEM İSTİŞARE

Başkan Uzkınay, üyelerle sürekli iletişim içinde olacaklarını belirterek; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk amacımız Mustafakemalpaşa ekonomisine değer katmaktır. Bu bilinçle gerek seçim öncesi gerekse de seçim sonrası belirlediğimiz hedeflere ulaşma yolunda çalışmalarımız devam ediyor.

Seçime katılan üyelerimize teşekkür etmek ve fikirlerini almak için ziyaretlerimize başladık. Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’na yakışır bir seçim yaşamamıza yardımcı olan tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi. Başkan Uzkınay ziyaretlerinde, üyelerine Türk bayrağı motifli tablo hediye etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt