ESNAF ODALARINDAN AKKOYUNLU’YA TEBRİK ZİYARETİ

Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren esnaf kefalet kooperatifi ve meslek odaları başkanları,  Ekim ayında yapılan kongrede Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Sadettin Akkoyunlu’ya kutlama ziyaretinde bulundu.

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası’nda gerçekleşen ziyarette, esnaf kefalet kooperatifi ve meslek odaları başkanları,  TB Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, yönetim ve meclis üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sadettin Akkoyunlu, esnafların Mustafakemalpaşa’nın can damarı olduğun vurgularken, meslek odaları ve kredi kefalet kooperatiflerinin bu anlamda üyelerine öncü hizmetler sunduğunu söyledi.

‘İŞBİRLİKLERİNE AÇIĞIZ’

Akkoyunlu; “Sivil toplum kuruluşlarının ekonomi alanındaki temsilcileri olarak bizler, Mustafakemalpaşa’ya hizmet için varız. Temsil ettiğimiz camialarla ilgili her platformda birlik olmamız önemli. Bu anlamda iki ayda bir, odalarımızla bir araya gelerek esnafımızı ve üretimimizi konuşmalıyız. Borsa’mız bünyesindeki tahıl pazarını bu dönemde daha aktif hale getirmeye yönelik çalışmalar içindeyiz. Mustafakemalpaşa’ya değer katacak girişimlere ve iş birliklerine her zaman açığız. Tüm oda başkanlarımıza bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete; Mustafakemalpaşa Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve aynı zamanda Berberler Odası Başkanı İsa Oruç, Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Tunçer, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ş. Vahit Girgin, Mustafakemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mehmet Emin Şen, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Cemalettin Yılmaz, Tuhafiyeciler Manifaturacılar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Serkan Büyükbayrakdar, Haberleşme-Dinlenme-Barınma ve Eğlence Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Gürtunca, Terziler ve Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Caner Kardeş, Sebzeciler-Meyveciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Servet Altınışık katıldı.

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt