GADEM aileleri bilgilendirdi

Mustafakemalpaşa’nın Eskikızılelma Mahallesi’nde Eskikızılelma Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinlik kapsamında GADEM tarafından bilgilendirme ve eğitim paneli gerçekleştirildi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Eskikızılelma Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Gençlik ve Aile Destek Merkezi(GADEM) ile yaptığı iş birliği kapsamında Eskikızılelma Mahallesi’nde madde bağımlılığı  bilgilendirme ve eğitim paneli yapıldı.

GADEM ve Bursa İl Jandarma Narkotik Uzmanları’nın yer aldığı panele vatandaşların ilgisi yüksek oldu. Panele Mustafakemalpaşa MHP İlçe Başkanı Ahmet Beygirci, BESAJ koordinatörü Adem Çelik, Bursa Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Müdürü Erdinç Özdemir de katıldı.

Aileler,den GADEM’e Tam  destek

Etkinlikte uzmanlar tarafından uyuşturucu ile mücadelenin önemi, uyuşturucu kullanan gençlere yönelik nasıl davranılması gerektiği gibi konularda bilgi verildi Program yaklaşık 1 saat devam etti program sonunda katılımcılar bu tür programların aile için çok iyi bilgilendirme olduğunu programların devam etmesini istediler.

Etiketler

mustafakemalpasagzt