Genç Başkan Gecenin Yıldızı Oldu

Tek Rumeli Tv ekranlarında Erhan Erşen sunumuyla Rengârenk programının özel yayına katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar geceye damgasını vurdu. Kapalı Pazar yerinde yapılan  Programda ilçedeki hizmetlerini aktaran fenomen başkan, ekran başındaki ve programı izlemeye gelen seyircilerden büyük destek aldı. Başkan Kanar, gösterilen ilgiye teşekkür etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tek Rumeli Tv ekranlarında Erhan Erşen sunumuyla Rengârenk programının özel yayına katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar geceye damgasını vurdu.

Başkan Kanar geceye damga vurdu

Çok sayıda misafirin davetli olduğu özel yayında izleyicilerden bolca alkış alan fenomen başkan Mehmet Kanar, ‘Biz hizmet için göreve geldik ve vatandaşa hizmeti aşk ile yapıyoruz’ dedi.

Öte yandan eğlenceli dakikaların yaşandığı program esnasında sahnede şarkılara da eşlik eden Kanar, geceye katılan tüm misafir ve ekran başında canlı yayını izleyen herkese teşekkür etti. Özel etkinliği B Gazete, YouTube kanalı ve sosyal medya mecraları üzerinden takipçilerine canlı olarak servis yaptı.Program yapımcısı ve sunucusu Erhan Erşen programa katılan sanatçılara hediyeler ikram etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt