GÖNÜLLER ORTA MAHALLE’DE BULUŞTU

Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu iftar sofralarında yaşatmaya devam ediyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Orta Mahalle Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Yıldız Cami Yaşatma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Stadyum önünde kurulan iftar sofrasında mahalle kültürü yaşatılırken, vatandaşların yanı sıra siyasilerde programa büyük bir ilgi gösterdi.

Orta Mahalle Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ufuk Ay, gönül sofrasına eşlik eden davetlilerle tek tek ilgilendi. MHP Bursa 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Beygirci, Genç Parti Milletvekili adayları Nail Zeybek ve Ekrem Ortalık, Memleket Partisi Milletvekili adayı Zeynep Gökmen’de iftar yemeğine katılım sağladı.

Dernek Başkanı Ufuk Ay; “Dostlukların sevgi ile beslendiği bir Ramazan etkinliğini, gönlü güzel insanlarla birlikte yaşadık. Davetimize icabet eden emniyet müdürümüz, müftümüz, resmi kurumlarımızın müdürleri, siyasi partilerimizin il ve ilçe yönetim kurulları, milletvekili adaylarımız, muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve mahalle halkımızla birlikte iftar yemeğine katkı sağlayan hayırsever dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Dayanışma ve paylaşma ayı Ramazan’da bu birlik ve beraberlik bizlere güç verdi.  Ayrıca yoğunluktan dolayı ilgilenemediğimiz misafirlerimiz olduysa haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt