Hallaçoğlu Türkiye Yüzyılına Hazırız Dedi.

Mustafakemalpaşa AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu, teşkilat olarak 14 Mayıs’a hazır olduklarının mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin yeni hizmetlerle Cumhuriyetin 100.yılına damga vuracağını kaydeden Hallaçoğlu; “Milletimizin feraseti, her şeyi görmesinde yatıyor. Türkiye’nin verdiği büyük mücadeleler, milletimizin de desteği ile 14 Mayıs akşamı taçlanacak. Bursa teşkilatları olarak bizlerde birlik ve beraberlik içinde yeni bir döneme yelken açacağız. Mustafakemalpaşa olarak Sayın Cumhurbaşkanı’mıza en büyük desteği vereceğiz. Mustafakemalpaşa, ‘Türkiye Yüzyılı’na hazır” diye konuştu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Hallaçoğlu, Milletvekilliği Seçimlerine İlişkin Açıklamalarda Bulundu.

AK Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı olarak Bursa’da bölge ayırt etmeksizin tüm AK Parti milletvekili adaylarına ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Hallaçoğlu, seçmenin teveccühünün büyüyerek sürdüğünü ifade etti.

Daha Büyük Hizmetler İçin Bizler Hazırız.

Mustafakemalpaşa’nın AK Parti iktidarında eğitimden sağlığa, kırsal kalkınmadan şehirleşmenin tüm aşamalarına kadar tarihi hizmetler aldığını vurgulayan Murat Hallaçoğlu; Sözlerine şöyle devam etti AK Parti’nin dünü de, bugünü de millete hizmettir. Milletvekili adaylarımız ve teşkilatımız ile birlikte 131 mahallemize ziyaretlerimiz devam ediyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız. Şimdi daha büyük yatırımlar için hazırız AK Parti iktidarında yatırımların hız kesmeden devam ettiğini kaydeden AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu; “Cumhurbaşkanımız liderliğinde 21 yıldır eser ve hizmet siyaseti yaptık. Bu değişim ve dönüşümü de Mustafakemalpaşa olarak yıllardır yaşamaya devam ediyoruz. Hastaneden okullara, adalet sarayından sosyal merkezlere, kırsal kalkınmadan alt ve üst yapıya kadar. Bizler Mustafakemalpaşa’daki AK sevdalılar olarak her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu yolda yanımızda olan tüm dava arkadaşlarıma, hemşehrilerimize, demokrasi ve kalkınma yolculuğumuzun her adımında bizlerden desteğini esirgemeyen tüm AK yüreklere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt