Hallaçoğlundan Anneler Günü Mesajı.

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ‘Anneler Günü’ dolayısıyla mesaj yayınladı. Hallaçoğlu mesajında, annelerin toplumun en değerli hazinesi olduğunu vurgulayarak, onların sevgi, fedakârlık ve özveriyle dolu yaşamlarının her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

İlçe Başkanı Hallaçoğlu ‘Anneler Günü’ çerçevesinde kutlama mesajı yayımladı. Hallaçoğlu mesajında, annelerin toplumun en değerli hazinesi olduğuna vurgu yaptı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Annelerin sevgi, fedakârlık ve özveriyle dolu yaşamlarının her zaman takdir edilmesi gerektiğini ifade eden Hallaçoğlu, “Anneler Günü, annelerin sevgi dolu varlıklarının ve anne şefkatinin kutlandığı özel bir gün. Anneler ailelerin temel direği ve hayatın her alanında çok önemli bir role sahip. Annelerin çocuklarını sevgiyle büyütme, onlara doğru değerler aşılama ve geleceğin güçlü bireylerini yetiştirme konusunda olağanüstü bir çabası var. Annelerin fedakarlıkları göz ardı edilemez. Onların sevgi dolu kollarıyla evlerini bir yuva haline getirerek ve aile bireylerinin her birinin yanında olarak gösterdiği özveri her zaman takdire şayandır.” Dedi.

Hallaçoğlu, annelerin güçlü ve örnek kişilikleriyle topluma ilham verdiğini ve geleceğin şekillendirilmesinde önemli bir rol üstlendiklerine dikkat çekti.

Anneler Günü’nün sadece bir gün değil, annelerin her an hak ettikleri değeri görmeleri için bir hatırlatma olduğunu anlatan Hallaçoğlu, annelerin değerli varlıklarının farkında olmanın önemine vurgu yaparak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Hallaçoğlu, tüm annelere sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diledi ve onlara minnettarlığını kaydetti.

Şehit annelerini de unutmayan Hallaçoğlu, “Şehitlerimizin ardında bıraktığı en değerli varlıklar olan anneleri, Anneler Günü’nde bir kez daha minnetle anıyoruz. Onların yürekleri, hem acıyla hem de gururla dolu. Şehit anneleri, en büyük fedakarlıklarıyla ülkeye ve millete hizmet etmek için evlatlarını seve seve gönderen gerçek kahramanlardır.” İfadelerine yer verdi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt