Hallaçoğlu,ndan Seçmene Teşekkür Mesajı

Tüm yol ve dava arkadaşlarımıza, sandıklarda Milletimizin iradesine sahip çıkan demokrasi sevdalılarımıza, bizlere güvenerek büyük bir katılım gösterip oylarını Cumhur ittifakımızdan yana kullanan saygıdeğer hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yoğun bir seçim çalışması gerçekleştirdiğimiz süreçte çok mutluyuz ki, İlçemizde hiçbir problem yaşamadan, huzur içerisinde demokrasinin tüm anı gereği gibi yaşanmıştır.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Sonuçları değerlendirecek olursak, Bursa’ mız genelinde olduğu gibi Cumhur ittifakımızın Milletvekili adayları seçmenlerimizin teveccühünü büyük oranda kazanmıştır. Ülkemiz genelinde ise vatandaşlarımız Meclis çoğunluğunu bizlere vererek Ülkemizde istikrarı işaret etmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise İlçe seçmenimizden %51,2 oranında oy alarak, güven tazelemiş ikinci tur için sonuçları bir bakıma belirlemiştir. Yıllar boyu yürüdüğümüz hizmet yolunun vatandaşımız tarafından takdir edilerek desteklenmesi bizlere gurur vermiştir.

Şimdi ise tüm enerjimiz ve inancımız ile, Yeni Türkiye Yüzyılının mimarı olacak lider, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Önümüzde bulunan süreci en verimli şekilde değerlendirerek, tek derdi Ülkemize ve Milletimize hizmet etme gayreti taşıyan Cumhur İttifakı mensupları olarak, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Doğru adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Çünkü doğru zaman doğru adam, Türkiye Yüzyılının mimarı, umudu, duası, Recep Tayyip Erdoğan.

Etiketler

mustafakemalpasagzt