‘Hayvan Sevgisi’ konulu resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hayvanları koruma günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘Hayvan sevgisi’ konulu resim yarışması iki kategoride düzenlenirken öğrencilerinin hayvan sevgisini anlatan resimleri sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni topladı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’nde düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet, kırtasiye çeki, spor ayakkabı ve eşofman takımı hediye edildi.

Etkinlikte konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Çocuklarımızın ve velilerinin dikkatlerini çekerek onlarda hayvan sevgisi adına farkındalık oluşturmak istedik. öğrencilerimizin yoğun katılım göstermesi bizleri oldukça sevindirdi. Programa eserleri ile katılan tüm yavrularımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak sahipsiz sokak hayvanlarımız için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana barınakta büyük değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Özellikle çocuklara doğa ve hayvan sevgisini aşılamak için çeşitli etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kanar, programın sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirerek barınakta misafir edilen sevimli dostları ziyaret etti.

Programa; Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, belediye başkan yardımcıları, idare amirleri, öğretmenler, öğrenciler,veliler ve hayvanseverler katıldı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt