HEM’DEN BİR İLK

Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında, HEM’de görev alan 6 öğretmen, Portekiz’in Braga kentinde düzenlenen Erasmus + Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği programına katılım gösterdi.

İlk kez bir uluslararası kursa katılan HEM’li öğretmenler, yetişkin eğitimi konusunda bilgiler aldı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Avrupa Birliği tarafından Erasmus + Yetişkin Eğitimi personel hareketliliği kapsamında finanse edilen ‘Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Yöntemleri’ projesi kapsamındaki hareketlilik programı başarıyla neticelendi.

İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından yürütülen projede toplam 6 öğretmen, yetişkin eğitimi yöntemleri ile ilgili yapılandırılmış kursa katıldı.

HEM’DE EĞİTİM KALİTESİ ARTACAK

3-9 Aralık tarihleri arasında Portekiz’in Braga şehrinde gerçekleştirilen projede katılımcılar, yetişkin eğitiminin pedagojik eğitimden farkı, yetişkinlerle iletişim ve yetişkinlerin motivasyonu gibi konularda eğitim aldı.

Konu ile ilgili bilgiler veren HEM Müdürü Zafer Göllü, Halk Eğitim Merkezi’nde çalışan öğretmenlerin ilk kez bir uluslararası kursa katılma fırsatı bulduklarını söylerken; “Eğitim sonrasında öğretmenlerimiz yetişkinlere nasıl davranmaları gerektiğini çok daha iyi biliyor hale geldiler. Bu çalışmalar, HEM’in eğitim kalitesini artırmada önemli bir rol oynayacak. Katkılarından dolayı Türk Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği’ne teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt