Herkes büyülenmek için Suuçtu’ya koştu

Her mevsim görsel şölen sunan Suuçtu doldu taştı

Türkiye’nin sayılı doğal güzellikleri arasında yer alan, yerli ve yabancı binlerce kişiye her mevsim ayrı bir görsel şölen sunan Suuçtu Şelalesi, ziyaretçi akınına uğruyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’ya 17 km. uzaklıkta bulunan ve 38 metreden dökülen şelale, etrafını saran kayın ağaçları ile bütünleşince seyrine doyum olmayan bir görüntü oluşturuyor.

Pandemi ve orman yangınlarının neden olduğu tedbirlere rağmen yoğun ilgi gören Suuçtu Tabiat Parkı ve Şelalesi, sonbaharda kayın, meşe ve çam ağaçlarının oluşturduğu renk cümbüşüyle cazibesini koruyor.

Bursa’nın önemli destinasyon alanlarından biri olan şelalenin de içinde yer aldığı tabiat parkına günü birlik gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, yaz aylarında serinlerken, sonbaharda yeşil ve sarının tonlarıyla bezenip ayrı güzelliğiyle bürünen ağaçların büyüsüne kapılıyor.

Bisiklet ve yürüyüş yolları ile Suuçtu  şelalesi tabiat parkının göz kamaştıran güzelliğini keşfe çıkan yerli ziyaretçilerin yanı sıra şelale, turistlerin, doğaseverlerin ve üniversiteli öğrenci gruplarının uğrak yeri olurken ziyaretçiler yol üzerinde bulunan Muradiyesarnıç Sosyal Etkinlik Merkezinde yemek ve dinlenme ihtiyaçlarını giderebiliyor.

Modern görünümü ile göz dolduran Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Tesisi özellikle çocuklarında keyifli zaman geçirebileceği şekilde tasarlandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesine ait 10 dönümlük arazi üzerine inşa edilen sosyal tesiste Kahvaltı-Izgara Salonu, Macera Parkuru, Okçuluk Alanı, Çocuk Trafik Eğitim Parkuru, Açık Hava Sineması ve Çocuk Kütüphanesi bulunuyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt