İLYASÇILAR’DA MERA ISLAHI PROJELERİNE YAKIN TAKİP

Bursa Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, Mustafakemalpaşa’nın kırsal İlyasçılar Mahallesi’nde yürütülen mera ıslah ve amenajman projelerine yönelik yerinde incelemelerde bulundu.

Mustafakemalpaşa’da meraların bir taraftan verimleri arttırılmaya çalışılırken, diğer taraftan amenajman tedbirleri ile kullanım kapasiteleri geliştirilmeye ve buna bağlı olarak da hayvancılık faaliyetlerinin ekonomik hale getirilmesi için adımlar atılıyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bu kapsamda, Bursa Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı ve yerel paydaşların birlikte yürüttüğü mera ıslah ve amenajman projelerine ait saha uygulamalarını yerinde incelemek üzere Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa Tarım ve Orman Müdürü Dursun Demirci, İlyasçılar Mahalle Muhtarı Recep Yılmaz, teknik personel ve çiftçilerin eşlik ettiği Aygül, yetkililerden ve paydaşlardan İlyasçılar’da yürütülen mera ıslahına ilişkin çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mustafakemalpaşa’da Demirdere, İncilipınar, Yeşilova, Karaoğlan, İlyasçılar, Camandar, Behram, Koşuboğazı ve Dallıca mahallelerinde mera ıslah ve amenajman projeleri yürütülüyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt