İYİ PARTİ’DEN BİRLİK MESAJLARI

Mustafakemalpaşa İYİ Parti Teşkilatı’nda hafta sonu yapılacak 3. Olağan Kongre öncesi Başkan Tevfik Demir, delegelerle kahvaltıda buluştu.

Başkan adaylığını bir kez daha deklare eden Demir; “Parti teşkilatımız bu kongre sürecinden, birlik ve beraberlik içerisinde misliyle güçlenmiş bir şekilde çıkacaktır. Genel Başkanımızın da belirttiği gibi parlamenter sisteme dönüş için önümüzdeki genel seçimleri mutlaka kazanacağız” dedi.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

2019’daki yerel seçimlerden 2 ay sonra İYİ Parti Mustafakemalpaşa Başkanlığı’na atanan, 2020 Şubat ayındaki 3 adaylı kongrede ise koltuğunu koruyan İYİ Parti Başkanı Tevfik Demir’in ev sahipliği yaptığı geniş katılımlı delege kahvaltısında, Millet İttifakı’nın yereldeki bileşenleri CHP, Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti heyetleri de yer aldı. İYİ Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nda 5 Kasım’da yapılan delege seçimlerinin ardından 27 Kasım’daki kongrede oy kullanacak 433 delege, Başkan Tevfik Demir’in düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

MİLLET İTTİFAKI’NDAN KATILIM

Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya İYİ Partililerin yanı sıra belediye meclis üyeleri, önceki kongrede başkan adayı olan Mazlum Ada ve Yakup Dikici’nin yanı sıra CHP Başkanı Serda Tandoğan Kuru, Saadet Partisi Başkanı Sönmez Duman, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi yönetiminden de bir heyet katıldı. Kahvaltılı toplantıya ev sahipliği yapan İYİ Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Tevfik Demir, 24 Kasım Öğretmen Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında; “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm değerli öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Bu uğurda şehit düşmüş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, Düzce’deki depremde yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

‘KONGREDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ’

Birlik ve beraberlik mesajları veren Demir; “Önümüzde çok zorlu ve mutlak kazanılması gereken bir genel seçim var. Genel Başkanımız Meral Akşener’in de belirttiği gibi, parlamenter sisteme dönüş için son şansımız olan bu genel seçimi mutlaka kazanacağız. Bu zorlu süreçte partimizin kadrolarını güçlendirerek eksikleri tamamlayarak seçime girme kararı alınmıştır. Bu amaçla kongre sürecimiz başlamış, bizlerde bu süreçten misli misli güçlenerek çıkacağız. Demokratik bir ortamda ve biz İYİ Partililere yakışan tavırlar içerisinde kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu anlamda 3. Olağan Kongre’mizde İlçe Başkanlığı’na sizlerin desteği ile devam etmeye adayım. Tüm dava arkadaşlarımız kucaklayarak, birlik ve beraberlik içinde mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Delegelerle görüşen Tevfik Demir konuşmasını; “Yürüyecek çok yolumuz, varacak iyi bir ülkümüz var. Hep birlikte İYİ Yarınlar için” sözleriyle tamamladı.

33’ü doğal 433 delegenin sandık başına gideceği İYİ Parti 3. Olağan Kongresi, 27 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Açelya Düğün Salonu’nda yapılacak.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt