Karacabey’de araç filosuna bir ekleme daha

Karacabey Belediyesi, araç filosunu yeni yatırımlarla birlikte güçlendirmeye devam ediyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son gelen aracı sosyal medyada, “Varan 26; gençleşiyoruz, güçleniyoruz” diyerek duyurdu. Özkan, araç alımlarının devam edeceğini belirtti.

Karacabey Belediyesi’nin kente daha iyi ve hızlı hizmet etme noktasında büyük önem verdiği araç yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bursa’nın en büyük yüz ölçümüne sahip ilçelerinden biri olan Karacabey’de, araç filosuna yeni bir araç daha eklendi.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da araç filosuna dahil edilen yeni aracı kamuoyuyla paylaştı. Özkan sosyal medya paylaşımında, “Varan 26; gençleşiyoruz, güçleniyoruz” dedi. Karacabey Belediyesi filosuna dahil edilen yeni mini kazıcı, özellikle mezarlıklar gibi kısıtlı ve dar alanlarda çalışma yapmaya imkân sağlıyor.

Şehrimize hayırlı olsun

Başkan Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sıklıkla vurguladığımız gibi Karacabey’imizin yüz ölçümü son derece büyük. Dolayısıyla hem merkeze hem de kırsala hizmet götürmek için güçlü bir ilaç filosu gerekiyor. Bu bilinçle bizler, araç filosunu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız hesaplamalarla kiralama yerine araç alımının daha avantajlı olduğunu tespit ettik ve çalışmalarımızı bu anlamda yoğunlaştırdık. Böylece yeni araçlarımızı bir bir filomuza katmaya devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt